Your houses

Αυτή η νέα στήλη, δημιουργήθηκε για να γίνει ο κόσμος ΣΑΣ ομορφότερος, όπως έχω πει κι εδώ

Η ανταπόκριση ήταν άμεση, κι έτσι ξεκινάμε δουλειά…

5 thoughts on “Your houses”

  1. olga said:

    Καλημέρα!!! Σήμερα ανακάλυψα τυχαία το site σου και ενθουσιάστηκα. Συγχαρητήρια!
    Θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να σου κάνω μια ερώτηση. Το σπίτι θα έλεγα οτι είναι μοντέρνο. Η κουζίνα και το σαλόνι είναι ενιαίο. Έχω ένα πάσο (το κλασσικό) που ουσιαστικά μπροστά θα πάει ο ενας καναπές (δεν έχω χώρο να τον τοποθετήσω κάπου αλλού). Η ερώτηση μου είναι α) να βγάλω τον ”ουρανό” του πάσου και να βάλω φωτιστικό β) υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταμορφώσω λίγο το πάσο; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

    • Decofairy said:

      Γεια σου Όλγα…Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Θα σου απαντησω το συντομοτερο δυνατον με ποστ και φωτογραφιες.

  2. Ασημινα διονυσοπουλου said:

    Καλησπέρα, συγχαρητήρια για το site σας, το ανακάλυψα ψάχνοντας λύση για το μπανιο μας. Οι ιδέες σας και οι λύσεις είναι πολύ καλές, και θα θέλαμε να ζητήσουμε τη γνώμη σας. Αλλάζουμε το μπάνιο και έχουμε σκοπό να φτιάξουμε μαρμάρινο πάγκο με δύο νιπτήρες και ντουλάπια αποθήκευσης κάτω, αλλά παράλληλα μας ενδιαφέρει να εντοιχίσουμε το πλυντήριο ρούχων. Πιο είναι το μέγιστο ύψος για τον πάγκο? Να σημειώσω ότι το μήκος του πάγκου θα είναι 1.58 . Σας ευχαριστώ πολύ!

  3. Αναστασία said:

    Γειά σας! Θα ήθελα να σας στείλω σε φωτογραφιες την σαλοτραπεζαρια μου κ την κρεβατοκάμαρα μου.. Για να σας συμβουλεύω.. Που μπορω να σας τις στείλω; χαζευω εδώ και ωρα το site σας και έχω πάθει πλάκα!! Είστε πολύ καλη και πιστεύω πως οι συμβουλές σας θα με βοηθήσουν αρκετά..

  4. Χαρά said:

    Γειά σας!! Εντελώς τυχαία βρήκα την σελίδα σας και ενθουσιαστηκα με τις ωραίες κ πρωτότυπες ιδέες σας… Πρόκειται να κάνω σύντομα μια ανακαίνιση στο πατρικό μου σπίτι για να γίνει η μόνιμη κατοικία της οικογένειας μου… Μπορώ να σας στείλω την κατοψη του μηχανικού να μου πείτε μια γνώμη σας παρακαλώ ;; έχω μπερδευτεί πολύ….

Leave a comment