Tags

, , , ,


art

Eίναι στιγμές που αλλιώς τα υπολογίζουμε κι αλλιώς μας έρχονται στην πραγματικότητα. Από το σημαντικότερο μέχρι το πιο ασήμαντο γεγονός, όταν πέφτεις έξω, στεναχωριέσαι, εξοργίζεσαι, τα βάζεις με τον εαυτό σου. Αυτό έπαθε κι η Λίνα και φταίχτης ένας μπουφές και δύο απλίκες. Κι αν σε μπέρδεψα, διάβασε για να σου λυθούν οι απορίες…

Γεια σου αγαπητή Decofairy! Σου εύχομαι το 2013 να είναι μια υπέροχη και δημιουργική χρονιά!Φτιάχνουμε το νέο μας σπίτι με τον καλό μου και μόλις παραλάβαμε τα πρώτα έπιπλα! Έχουμε ένα θέμα και ζητάμε τη βοήθειά σου![…] Δε μας χωρούσε μακρόστενος μπουφές παράλληλος με την ταπετσαρία γιατί θα ερχόταν το τραπέζι πολύ μπροστά και θα έπεφτε πάνω στο σαλόνι. Οπότε παραγγείλαμε ένα μικρότερο μπουφέ  με σκοπό να μπει στη θέση που βλέπεις και το τραπέζι να μπει ασύμμετρα πιο δεξιά. Δε μας άρεσε όμως, θεωρούμε ότι κάτι δε πάει καλά. Γιαυτό το μετακινήσαμε σε 2 νέες θέσεις όπως βλέπεις στις φωτό, όπου οπτικά μας δείχνει λίγο πιο καλά αλλά υπάρχει εκεί το καλοριφέρ και η κολώνα! Είμαστε ανοιχτοί να μας προτείνεις όποια λύση θα μπορούσες να σκεφτείς! Είτε χρειαστεί να κάνουμε κάποιο “μερεμέτι” ειτε όχι.[…]Ειλικρινά έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί βγήκαν λάθος οι υπολογισμοί μου και πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω…Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι να μη σε ζάλισα!   Να είσαι καλά!!! 
Με εκτίμηση,                                                                                     
Λίνα  
2-001
 

4-001 Epiplo

Αυτά συμβαίνουν λοιπόν Λίνα, και μπορώ να σου πω εκ πείρας, ότι συμβαίνουν συχνά. Για να μην  σε κρατάω όμως σε αγωνία,θα σου πω τη λύση που σκέφτηκα εγώ, και προσκαλώ τους αναγνώστες να δώσουν κι εκείνοι καμία ιδέα.Προτιμώ σαφώς την αρχική τοποθέτηση του μπουφέ και η πρόταση που θα σου κάνω είναι απλή και χωρίς ιδιαίτερα μερεμέτια. Ακυρώνεις απλά την αριστερή απλίκα και στη δεξιά δεν τοποθετείς απλίκα αλλά ένα φωτιστικό τύπου gallery με έναν πίνακα να φωτίζεται από αυτό. Να, κάπως έτσι. Βάλε κι ένα εντυπωσιακό βάζο και λίγη τέχνη (αγορασμένη ή φτιαγμένη από εσένα) πάνω στον μπουφέ να μην φαίνεται το μερεμέτι των καλωδίων κι είσαι έτοιμη!

protasi diakosmhshs

Αυτά τα απλά από εμένα!