Tags

, , , , , , , , , , , ,


Image

Η Κέλλυ, μου έστειλε ένα μήνυμα και με ρωταει πως να τοποθετήσει τους 3 πίνακες και το ρολόι που αγόρασε πρόσφατα για να στολίσει την κουζίνα της. Αναρωτιέται επίσης, τι θα ήταν το καλύτερο για το παράθυρο της κουζίνας της…

Image

Φίλη Κέλυ, σου έχω δύο προτάσεις για να διαλέξεις.

Στην πρώτη πρόταση, η διάταξη γίνεται ως τετράγωνο στον φούξια – μωβ τοιχο σου (Εδώ να σημειώσω πως πολυ μου άρεσε η επιλογή του χρώματος!). οι τρείς πίνακες κάνουν “L” και το κενό συμπληρώνεται από το ρολόι.

Image

Στη δεύτερη διάταξη, προτείνω τους τρείς πίνακες να μπουν στη σειρά και το ρολόι να τοποθετηθεί πάνω από το ψυγείο. Μεταξύ μας, αυτή είναι και η διάταξη που προτιμώ.

Image

Όπως θα είδες, σε ένα από τα ντουλάπια σου, επέλεξα να “κολλήσω” μερικές αυτοκόλλητες λέξεις που θα δώσουν στην κουζίνα σου έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο και χαρακτήρα, χωρίς ιδιάιτερο κόστος.

Πάμε τώρα και στο παράθυρο…Εδώ, η εύκολη λύση, θα ήταν τα ασημί στόρια. Δεν λέω πως δεν ταιριαζουν, αλλά το αντίθετο! Είναι αυτό που κάνεις χωρίς να χρειαστεί να το πολυδουλέψεις διακοσμητικά.

Image

Εδώ, σου προτείνω ασπρόμαυρη ρίγα. Θεωρώ το συνδυασμό ασπρόμαυρο με φούξια πολύ σικάτο και όσο girly χρειάζεται…τι λες; Επέλεξε κι ένα ασπρόμαυρο χαλάκι, βάλε και στο παράθυρο έντονα φούξια διακοσμητικά, στρώσε τραπέζι για δυο και καλή σας όρεξη!

Ακολουθήστε μας και στο Facebook…εικόνες έμπνευσης σε καθημερινή βάση!

https://www.facebook.com/Decofairy