Tags

, , , ,


Όταν βλέπετε κουζίνες με τέτοια χρώματα, δεν τρελαίνεστε;;;; Ξέρω, δεν ειναι εύκολη απόφαση να επιλέξεις αυτό το χρώμα για την πανάκριβη κουζίνα σου, αλλά οταν το βρίσκεις έτοιμο, δεν νιώθεις υπέροχα; Αρκεί βέβαια, να είσαι μποέμ τύπος με vintage αισθητική ή έστω ρομαντική με  όρεξη για παιχνίδι στη διακόσμηση. Η Αστερια, λοιπόν, είναι από τις τυχερές που τη βρήκε έτοιμη και θέλει βοήθεια στο συνδυασμό των υπόλοιπων χρωμάτων  της κουζίνας.

Οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι πολλοί. Οι απαλοί τόνοι του γκρίζου, θα δώσουν ένα σχετικά ψυχρό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα ήσυχο.

Το κιτρινάκι πάλι, ταιριάζει μια χαρά, αλλά μου φαίνεται πως θα δώσει μουντή όψη στο βεραμάν των ντουλαπιών σου, αφού το κίτρινο πάντα υπερισχύει σαν χρώμα. Προσωπικά, για τη συγκεκριμένη κουζίνα, ψηφίζω…. σομών! Ποτέ μου δεν πίστευα πως θα προτείνω το σομών για τοίχους γιατι σε γενικές γραμμες δεν το αγαπώ ιδιαίτερα. Ή για να το θέσω καλύτερα, το έχω ξεπεράσει… τα έχουμε τσουγκρίσει, έχουμε μαλώσει βρε αδερφέ! :Ρ

Για χάρη ομως ενός vintage καραμελένιου french chic country  αποτελέσματος, θα κάνω το πρώτο βήμα και θα τα ξαναβρώ μαζί του. Γιατί μόλις είδα το χρώμα των ντουλαπιών, σομών τοίχους ονειρεύτηκα…. και ένα μικρό πολυέλαιο για φωτιστικό. Για κουρτινούλα δεν της έχω άλλο από τούλι, δαντέλα, κάτι τέτοιο, αέρινο.Bάλε κι ένα ποστεράκι με γλυκιά διάθεση, να σου και μία συλλογή από βάζα με καραμέλες στο ραφάκι, κι  έτοιμη η ονειρεμένη κουζινούλα!