Tags

, , , , , , , , , , ,


Και φτάνει η στιγμή, που η blogger ανταμοίβεται! Και ποια είναι η ανταμοιβή της blogger Που της αρέσει να σε βοηθάει να φτιάξεις το χώρο σου ομορφότερο; Να κάνεις πραγματικότητα τις συμβουλές της…και να σου αρέσει το αποτέλεσμα….και να της στέλνεις μήνυμα σαν το παρακάτω:

Γειά σου καλή μου νεραϊδουλα. Μετά από …σχεδόν 2 μήνες καταφέραμε να συντονιστούμε και να πούμε ότι κάτι κάναμε με τις αλλαγές που μας είχες προτείνει. Και για του λόγου το αληθές επισυνάπτω φωτο από τις οποίες βέβαια δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά η ατμόσφαιρα του σπιτιού έχει σίγουρα αλλάξει. Το ashley gray στο τζάκι “ήρθε κι έδεσε”, η floral πολυθρόνα τόνισε και φώτισε το σημείο, αντικατέστησα το σκούρο καφέ coffee table με τραπεζάκια που είχα και τα έβαψα στο εκρού της τραπεζαρίας μέχρι να καταφέρω να αποκτήσω το τραπέζι-βαλίτσα ή έστω κάτι αντίστοιχο. Οπως ξέρεις την ταπετσαρία δεν την τόλμησα για άλλους λόγους και το πάσο της κουζίνας το στόλισα με γυάλες και ένα πρωτότυπο βάζο (ή κηροπήγιο` ανάλογα με τη χρήση). Προς το παρόν οι γυάλες φιλοξενούν φθινοπωρινές κολοκύθες  και ο στόχος είναι ανάλογα με την εποχή να αλλάζει και το περιεχόμενό τους. Θα μου άρεζε να δω και κρεμασμένα διάφορα αποξηραμένα αλλά θέλω να είμαι 100% σίγουρη για το αποτέλεσμα πριν τρυπήσω το ταβάνι για να τα κρεμάσω. Επίσης επισυνάπτω φωτο και από μια μικρή λεπτομέρεια από την πλευρά του πάσου που “βλέπει” στην κουζίνα, για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα..Λοιπόν τι λές; Ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά για τις πολύ εύστοχες ιδέες που μας πρότεινες. Νιώθω πλέον ότι ο “χαρακτήρας” του σπιτιού πλησιάζει όλο και περισσότερο εκεί που θέλω!

Aυτο το e-mail, ανήκει στη Βάγια, που είχαμε ασχοληθεί με τον χώρο της, εδώ(Μπες και δες τις προτάσεις)

And the moment that the blogger awarded sometime arrives. And which is the award for a blogger that wants to make your space looks better? You to make true her advices…and you like the result…and to send the photos of your new space with a sweet e-mail.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου λοιπόν…νιώθω πολύ όμορφα βλέποντας το συγκεκριμένο χώρο και πόσο όμορφα έδεσε με την τραπεζαρία. Και έχω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο! Όσο για τον μαυροπίνακα στο πάσο, απλά με τρέλανε! Τον λάτρεψα!!!! Η πολυθρόνα έδειξε καταπληκτικά μέσα στο νέο της ύφασμα και οι μαξιλάρες δίνουν το κόκκινο touch που τόσο ήθελες. Και κοίτα που ξαφνικά, μοιάζει σαν να άλλαξες και το ύφασμα του καναπέ…δείχνει τόσο κομψός! Και το χρώμα στο τζάκι -που φοβόσουν- ζέστανε πολύ τον χώρο 🙂 Τα πάντα δείχνουν να έχουν μία συνοχή και δίνουν χαρακτήρα στο καθιστικό σου.

Κι αν αυτό δεν είναι επιβράβευση για μένα, τότε τι;

Εσείς,λοιπόν, τι λετε; Πως σας φαίνεται ο ανανεωμένος χώρος της Βάγιας;

You can see the “before” here.

Now, I have to tell my opinion about the result. I feel very nice when I see this space and how nice it combosed with the dining room. And I have to tell you congrats! As for the blackboard I loved it!!! The armchair looks great in the new fabric and the cushions on the floor give the red touch gthat you wanted to. And look that suddenly, this sofa is like it has new fabric…It looks so elegant! And the color on the fireplace – about which you had a fear to use it- warmed the place so much 🙂 Everything look to have a cohesion and give character to your lving room.

And if this is not rewarding for me, then what?

What’s your opinion? Do you like the new space of Vaya’s livingroom?